Trouwen in Spanje

Van harte gefeliciteerd met je verloving, we zijn blij dat je ons overweegt om je bruiloft te plannen, en we zijn hier om te helpen.
We zijn al vele jaren weddingplanners, dus we hebben alle locaties, contacten en ervaring om uw bruiloft fantastisch te maken. 

Elke en Chris hebben de dag zo goed georganiseerd, dat wij en onze gasten zich die dag zo ontspannen voelden. 
De ceremonie was zeer persoonlijk voor ons en onze gasten hebben er enorm van genoten.
(Caroline & Tony)

We begrijpen dat u veel vragen heeft, en we willen u zo goed mogelijk helpen.
Op deze website leggen we de in's en out's van een bruiloft aan de prachtige Spaanse Costa Blanca uit, de voordelen, opties, plaatsen, locaties, wettelijke eisen, kosten, etc...
En omdat één foto meer zegt dan duizend woorden, kunt u een kijkje nemen in

onze fotogalerij met meer dan 50000 foto's en video's of onze locaties en bruiloften.

Hoewel we gevestigd zijn in de Spaanse Costa Blanca, plannen we van 15 oktober tot 15 maart ook bruiloften in andere regio's van Spanje, en in andere landen, daarom vindt u verderop op deze website ook dezelfde informatie over bruiloften in andere regio's van Spanje, en zelfs in andere landen.

Klik op een van de onderstaande onderwerpen om die pagina te openen. Op elke pagina staan de antwoorden op de meest gestelde vragen over dat onderwerp. Als je geïnteresseerd bent in een onderwerp, dan hoef je alleen maar te klikken op 'lees meer' om het hele onderwerp te bekijken. 

Maar de beste manier om uw vragen beantwoord te krijgen is tijdens een vrijblijvend videogesprek, waarbij we naar uw ideeën luisteren, uw vragen beantwoorden, u onze locaties laten zien, opties en kosten bespreken en nog veel meer.
Zo'n videogesprek is vrijblijvend en we willen er wel voor zorgen dat we u onze volledige aandacht kunnen geven, daarom werken we alleen op basis van een afspraak. 

Klik hier om een afspraak te maken

We kijken er naar uit om binnenkort van u te horen!

Read More